Pages Menu
Categories Menu

De voordelen van de opsiciliecard

Zoals gezegd, vonden we het belangrijk dat de nieuwe opsiciliecard dezelfde insteek had als ons servicepakket voor gasten van opsicilie.nl, uitgebreide informatie, een hulpmiddel om eenvoudig de mooiste plekjes op het eiland te vinden en een aanbod aan deelnemers die staan voor kwaliteit en een uitstekende service. De opsiciliecard heeft een overzichtelijke website en een speciale mobiele website en biedt veel voordelen:

  • Tips van echte Siciliëkenners voor o.a. de beste en gezelligste restaurants en de leukste accommodaties, workshops en activiteiten, inclusief de mogelijkheid om met je smartphone naar deze deelnemers te navigeren.
  • Informatie over de mooiste en vaak nog niet ontdekte plekjes op Sicilië, inclusief de mogelijkheid om met je smartphone naar deze locaties te navigeren.
  • Nieuws en actuele informatie over feesten, concerten, festivals en andere evenementen die tijdens jouw vakantie op Sicilië worden georganiseerd
  • Aanvullende tips via dit blog
  • Kortingen, gratis producten en andere extra’s
Tenuta Cammarana, een van onze deelnemers op het mooie Sicilië

Tenuta Cammarana, een van onze deelnemers op het mooie Sicilië

Er zijn nu meer dan 350 deelnemers (dagelijks nieuwe en verspreid over het hele eiland) en de opsiciliecard heeft een geldigheidsduur van minimaal 3 weken (eenvoudig uit te breiden) en een jaar lang toegang tot de exclusieve informatie op de website.

Zodra je de opsiciliecard hebt besteld, krijg je een link om je card te activeren en een login aan te maken, Je hebt daarna direct toegang tot alle handige functies van de opsiciliecard, zoals:

Haal meer uit je vakantie met de opsiciliecard

Haal meer uit je vakantie met de opsiciliecard

Op de volgende pagina’s vind je nog meer informatie over de opsiciliecard:

Wat is de opsiciliecard?
Lees hier meer over onze handige, digitale reisgids met kortingen en extra’s.

Van vouchers tot opsiciliecard
Hoe is de opsiciliecard ontstaan? Lees het hier

Bezoek de opsiciliecard website
Bezoek onze website en bekijk alle deelnemers aan de card en bezienswaardigheden op het zonnige Sicilië!

Bestel de opsiciliecard

Haal meer uit je vakantie op Sicilië en bestel de opsiciliecard online.

Pin It on Pinterest

Share This