Pages Menu
Categories Menu

Geplaatst door op december 21 2014 in 2014, blog, Categorie, Eten & drinken, Natuur & Cultuur, opsiciliecard tips, Overig, Overnachten, Workshops & Activiteiten | 0 reacties

Navigeer nu ook met je TomTom of je Garmin naar alle bezienswaardigheden

Navigeer nu ook met je TomTom of je Garmin naar alle bezienswaardigheden

Vanaf vandaag kun je als cardhouder ook met je TomTom of je Garmin naar alle deelnemers en bezienswaardigheden op Sicilië navigeren. Op de informatiepagina’s van TomTom en Garmin vind je een link naar een up-to-date bestand van alle deelnemers, inclusief de bezienswaardigheden in de categorie Natuur & Cultuur. Aangezien het bestand continu wordt geüpdatet, raden we je aan om dit vlak voor je vakantie op Sicilië te downloaden. Je kunt uiteraard ook nog steeds met je smartphone naar alle mooie plekjes op dit zonnige eiland navigeren.

Navigeer naar alle mooie plekjes op Sicilië

Navigeer naar alle mooie plekjes op Sicilië

Veel adressen op Sicilië zijn niet zo makkelijk te vinden. We hebben daarom van alle deelnemers en bezienswaardigheden de exacte coördinaten aangehouden, zodat je met je smartphone, Garmin of TomTom tot voor de deur kunt navigeren. Supermakkelijk dus!

Om de bestanden voor je Garmin of TomTom te kunnen downloaden, moet je zijn ingelogd. Je kunt inloggen nadat je een opsiciliecard hebt gekocht. Dat kan hier.

Plaats je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This